Izrađena analiza stanja nakon provedenog istraživanja u području zaštite potrošača u okviru projekta Potrošač na prvom mjestu!

Datum objave: 11. 12. 2023.

U okviru projekta Potrošač na prvom mjestu! provedeno je istraživanje o spremnosti JLS i trgovaca koji pružaju javne usluge za provedbu zakonskih odredaba vezanih uz zaštitu potrošača javnih usluga te o informiranosti potrošača javnih usluga o svojim pravima koja proizlaze iz tih zakonskih odredaba.  Nakon obrađenih anketa/upitnika prikupljenih izravnim kontaktom, putem konzultacija, sastanaka te putem google form obrazaca izrađena je analiza stanja.

O rezultatima istraživanja i trenutno zatečenom stanju u području zaštite prava potrošača kao korisnika javnih usluga možete pročitati u Dokumentu naziva Analiza stanja_Potrošač na prvom mjestu!:

Analiza stanja_Potrošač na prvom mjestu!

 

#impact4values
#zaštita potrošača
#novaznanja
#pravapotrošača

Informiraj se, sudjeluj, djeluj…

 

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.