Posjet Centru za edukaciju i informiranje potrošača – razmjena znanja, iskustava i primjera dobre prakse

Datum objave: 03. 10. 2023.

Prošli tjedan smo sudjelovali na sastanku u udruzi Centar za edukaciju i informiranje potrošača u Osijeku kako bismo razmijenili iskustva i primjere dobre prakse u svrhu što kvalitetnije provedbe projekta Potrošač na prvom mjestu!. Kao što sami naziv projekta kaže, kroz projekt nastojimo doprinijeti zaštiti potrošača i podizanju svijesti o potrošačkim pravima te mogućnostima suradnje s lokalnom zajednicom.

Međusobna razmjena znanja, iskustava i primjera dobre prakse omogućava nam da na što kvalitetniji način pristupimo krajnjim korisnicima – potrošačima javnih usluga, da podignemo razinu informiranosti i osviještenosti s jedne strane ali da i izgradimo i partnerske odnose s JLS-ovima i pružateljima (trgovcima) javnih usluga u stvaranju pretpostavki za bolju kvalitetu života u lokalnoj zajednici.

 

Projekt provodimo u okviru I4V programa, a u partnerstvu s Udruga za edukaciju, zaštitu i informiranje potrošača e-ZIP.

#zaštitapotrošača #poveljaeu #projekti #lokalnazajednica #potrebelokalnezajednice #impact4values

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.