Potpisan partnerski ugovor u okviru projekta Potrošač na prvom mjestu!

Datum objave: 12. 9. 2023.

U okviru provedbe našeg novog projekta Potrošač na prvom mjestu! potpisali smo Ugovor o partnerstvu (Partnerski sporazum) s našom partnerskom organizacijom Udruga za edukaciju, zaštitu i informiranje potrošača e-ZIP. Projekt se financira u okviru programa Impact4Values.

 

 

Partnerskim ugovorom još jednom smo utvrdili naše uloge u projektu te provedbu projektnih aktivnosti i ostvarivanje zadanih rezultata. Ovaj projekt za nas kao nositelja ali i za partnera vrlo je motivirajući, stvara pretpostavke za nove društvene promjene u cilju ostvarivanja potrošačkih prava građana, kao i njihove zaštite što u konačnici dovodi do poboljšane kvalitete života u lokalnoj zajednici.

IMPACT4VALUES je slovensko-hrvatski program podrške organizacijama civilnog društva koje svojim djelovanjem promiču i štite europske vrijednosti. Program pruža financijsku i organizacijsku podršku manjim organizacijama kako bi mogle bolje pridonijeti zaštiti, promicanju i podizanju svijesti o temeljnim pravima i vrijednostima EU-a.

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.