4. info dan u Lokalnom info centru za udruge u okviru projekta SPOT- Stvori promjenu, Ostavi Tra

Datum objave: 13. 7. 2023.
EU Projekt | Rand Shipyard
12.7.2023. u udruzi Eko Brezna održali smo i  4. info dan Lokalnog info centra za udruge. Iako je vruće, sve “gori”, i ovaj puta su nam se prijavili znatiželjni sudionici s brojnim pitanjima. Možda zato što je i tema Info dana bila “goruća” i veoma aktualna?!
Uz predstavljanje info centra, u skladu s vrućom vremenskom prognozom i nezahvalnom prognozom financijske (ne)stabilnosti udruga, poslušali smo izlaganje “Zašto je važna financijska pismenost za održivost organizacija civilnog društva?” koje nam je održala Danijela Šunić, iz eZIP – Udruge za edukaciju, zaštitu i informiranje potrošača.
Aktivnost Info dana provela se u okviru projekt SPOT – Stvori Promjenu, Ostavi Trag kojeg provodi Udruga Eko Brezna u partnerstvu s Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod i Učilištem Moneo – ustanovom za obrazovanje odraslih.

Cilj projekta SPOT – Stvori Promjenu, Ostavi Trag: Unaprjeđeni stručni i upravljački kapaciteti lokalnih OCD-a na području Brodsko-posavske županije za rješavanje lokalnih problema i unaprjeđenje kvalitete života krajnjih korisnika.