2. info dan u Lokalnom info centru za udruge u okviru projekta SPOT- Stvori promjenu, Ostavi Trag

Datum objave: 28. 6. 2023.

EU Projekt | Rand Shipyard

 

27.6.2023., u Gradskoj knjižnici u Slavonskom Brodu održali smo 2. Info dan Lokalnog info centra za udruge. Kroz info centar za udruge,  predstavnike organizacija civilnog društva ali i druge dionike informirali smo o novim prilikama kroz ERASMUS+ program, o prilikama za međusobno umrežavanje, partnerstva, zajedničke ideje koje će doprinijeti jačanju kapaciteta svih uključenih organizacija ali i samim time boljoj kvaliteti života u lokalnoj zajednici.

Program info dana:
➡️ Prezentacija „Lokalni info centar za udruge i predstavljanje edukativnih projektnih aktivnosti u okviru projekta SPOT – Stvori Promjenu, Ostavi Trag„ Ana Marić, koordinatorica projekta
➡️ Radionica „Erasmus+ mogućnosti za organizacije civilnog društva i ostale prihvatljive institucije (škole, knjižnice, ustanove i sl.)“, Željko Habek, predsjednik Udruge Struka i član radne skupine za strukovno obrazovanje AMPEU, Nevena Kurteš Martinović, članica radne skupine za strukovno obrazovanje AMPEU i savjetnica za obrazovanje, Odjel za obrazovanje i razvoj ljudskih potencijala Hrvatske obrtničke komore.
Aktivnost Info dana provela se u okviru projekt SPOT – Stvori Promjenu, Ostavi Trag kojeg provodi Udruga Eko Brezna u partnerstvu s Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod i Učilištem Moneo – ustanovom za obrazovanje odraslih.

Cilj projekta SPOT – Stvori Promjenu, Ostavi Trag: Unaprjeđeni stručni i upravljački kapaciteti lokalnih OCD-a na području Brodsko-posavske županije za rješavanje lokalnih problema i unaprjeđenje kvalitete života krajnjih korisnika.