Pozivnica na radionicu “KLIMATSKI KOLAŽ – KARTE SU U NAŠIM RUKAMA”

Datum objave: 20. 3. 2023.

Pozivamo sve zainteresirane predstavnike medija, organizacija civilnog društva te obrazovnih institucija na radionicu o klimatskim promjenama naziva „KLIMATSKI KOLAŽ – karte su u našim rukama“ koja će se održati u Slavonskom Brodu, 31. ožujka 2023. u terminu 10:00 – 13:30 sati. U okviru radionice Klimatski kolaž obradit će se i tema Klimatske promjene i zdravlje.

//PRIJAVE// Na radionicu se možete prijaviti do 28.3.2023., do kraja dana. Broj sudionika je ograničen. Prijave se zaprimaju na e-mail: dobraklima.ekobrezna@gmail.com. Prijavljeni sudionici će pravovremeno biti obaviješteni o lokaciji održavanja radionice. Radionica će se održati u okviru projekta Dobra klima za turizam kojeg provodi Udruga Eko Brezna u partnerstvu sa Sveučilištem u Slavonskom Brodu.

Info o radionici:

Klimatski kolaž je trosatna radionica koja omogućava sudionicima da na znanstven, kreativan i interaktivan način shvate uzroke i posljedice klimatskih promjena te njihovu sistemsku prirodu i utjecaj na zdravlje. Povrh toga, radionica potiče konstruktivne inicijative prema klimatskim pitanjima, uzimajući u obzir ključne pokretače ublažavanja klimatskih promjena i prilagodbe.

Projekt Dobra klima za turizam sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.