Pozivnica na volonterski performans “Nameti ljepote”

Datum objave: 04. 7. 2022.

EU Projekt | Rand Shipyard

Udruga „Brod“ – grupa za ženska ljudska prava u suradnji s partnerom Udrugom Eko Brezna, 8.7.2022., poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u volonterskom performansu pod nazivom „Nameti ljepote“ u kojem će se kroz glazbeno-scenski nastup i izvedbu performansa javnost osvijestiti o važnosti jačanja samopouzdanja djevojčica, djevojaka i žena o prirodnoj ljepoti i ljepoti „iznutra“  te da ne moraju koristiti raznovrsne kozmetičke preparate koji se nude na tržištu (a koji imaju dobru reklamu, da privuku korisnike, a ujedno i potencijalno narušavaju njihovo pouzdanje glede prirodnog vlastitog izgleda).

Performans će se izvoditi 8.7.2022., od 10:00 sati u frizerskom salonu Beauty Zone na adresi Petra Krešimira IV, br. 36.

(haustor gdje se nalazi i ured udruge „Brod”).

Predviđeno trajanje performansa je 4 sata.

 

Performans se izvodi u okviru projekta ZAjedno za ZAjednicu kojeg provodi Udruga „Brod“ – grupa za ženska ljudska prava u partnerstvu s Udrugom Eko Brezna.

Projekt ima za cilj ojačati kapacitete OCD-a za rad sa ženama žrtvama nasilja na području Brodsko-posavske županije te za senzibiliziranje javnosti o potrebama žrtava nasilja.

Vrijednost projekta: 432.823,81 kn

Bespovratna sredstva EU: 367.900,24 kn

Državni proračun RH: 64.923,57 kn

Posrednička tijela u provedbi: Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (PT1) i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva (PT2).