Uspostavljena info točka Udruge Eko Brezna u sklopu projekta ”Dobra klima za turizam”

Datum objave: 01. 9. 2020.

 

U okviru projekta ”Dobra klima za turizam” u prostorima Udruge Eko Brezna uspostavljena je info točka koja za cilj ima pružanje informacija vezanih uz načine i mogućnosti prilagodbe turističke ponude klimatskim promjenama kako bi se što veći broj dionika u projektu, ali i šira javnost, upoznali s tijekom i rezultatima projekta. Također, u info točki će biti dostupni svi materijali proizašli iz projekta.

Prvi posjetitelji i zainteresirana javnost već su posjetili info točku s ciljem informiranja o samom projektu, te su izrazili zadovoljstvo što projekt obuhvaća temu prilagodbe turističke ponude klimatskim promjenama i iskazali interes za praćenjem tijeka projekta kao i njegovim očekivanim rezultatima.

Kroz projekt će se provesti primijenjeno istraživanje prilagođenosti turističke ponude u ruralnom području Slavonije i Baranje na klimatske promjene, a kao rezultat bit će izrađen dokument ”Prijedlog mjera prilagodbe turističke ponude u ruralnom turizmu klimatskim promjenama” u cilju ostvarivanja većih prihoda i smanjenja ekološkog otiska.

Više o projektu na https://ekobrezna.hr/2020/03/18/udruga-eko-brezna-nositelj-novog-eu-projekta-dobra-klima-za-turizam/