Započela provedba projekta Zaposli se, osnaži se 2!

Datum objave: 29. 6. 2020.

Udruga Eko Brezna partner je u projektu Zaposli se, osnaži se 2! koji provodi općina Bukovlje zajedno s Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Slavonski Brod. Projekt se provodi u okviru Programa zapošljavanja žena Zaželi – faza II. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Razdoblje provedbe projekta 18.06.2020. – 18.09.2021. Vrijednost projekta: 1.572.845,00 kn (100% bespovratna sredstva)

U okviru projekta bit će zaposleno 18 žena na 12 mjeseci, a zapošljavanje je u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju (108 krajnjih korisnika).

Projekt ima za cilj kroz zapošljavanje u lokalnoj zajednici osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena, potaknuti socijalnu uključenost te povećati razinu kvaliteta života osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju u općini Bukovlje.

Posrednička tijela u provedbi projekta: Ministarstvo rada i mirovinskog sustava kao Upravljačko tijelo i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije kao Posredničko tijelo razine 2.

Veselimo se provedbi ovog projekta koji je ujedno i nastavak projekta Zaposli se, osnaži se! iz Programa zapošljavanja žena Zaželi faza I.