Novi pilot program Udruge Eko Brezna

Datum objave: 04. 6. 2020.

Zadovoljstvo nam je najaviti da uskoro krećemo s našim novim pilot programom ”Lokalni info centar za udruge” u okviru kojeg organiziramo informativna predavanja za udruge pod nazivom „Mala škola za udruge“. Cilj programa je jačanje kapaciteta udruga na području Brodsko-posavske županije kroz provedbu edukativno-informativnih aktivnosti za predstavnike civilnog sektora o temama koje su ključne za kvalitetan rad i održivost udruga kao što su  upravljanje organizacijom, računovodstvo neprofitnih organizacija, financiranje iz lokalnih općinskih/gradskih proračuna, upravljanje projektnim ciklusom, menadžment volontera, odnosi s javnošću za neprofitne organizacije i sl.

Budući da je svaka od ovih tema jako široka, a s druge strane svaka od njih i jako važna za kvalitetno funkcioniranje udruge, Lokalni info centar će organizirati informativno predavanje o tim temama, te vas obavijestiti o mogućnostima održavanja jednodnevnih edukacija na upravo takve teme.

Ukoliko želite, možete nam dati povratnu informaciju i reći koja od tema bi vam bila najzanimljivija i najkorisnija pa ćemo se potruditi da vam damo što više korisnih informacija.

Stoga uskoro očekujte nove obavijesti! Veselimo se zajedničkoj suradnji!

Tim Lokalnog info centra za udruge

Udruga Eko Brezna