Partnerstvo u projektu Zaposli se, osnaži se!

Datum objave: 07. 3. 2018.

Udruga Eko Brezna uključila se u Zaželi – program zapošljavanja žena kao partner na projektu Zaposli se, osnaži se! kojeg provodi općina Bukovlje. Pored udruge Eko Brezna kao partneri uključeni su i Centar za socijalnu skrb Slavonski Brod i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Slavonski Brod.

Cilj projekta je zapošljavanjem u lokalnoj zajednici osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena, potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života osoba starije dobi i osoba u nepovoljnom položaju općine Bukovlje.

Kroz projekt će se zaposliti 10 nezaposlenih žena koje će pružiti pomoć i podršku za 40 osoba starije dobi i osoba u nepovoljnom položaju s područja općine Bukovlje. Također, zaposlene žene će imati priliku pohađati programe obrazovanja/osposobljavanja kako bi stekle dodatne kvalifikacije te tako postale konkurentnije na tržištu rada.

Vrijednost projekta: 1,927.678,24 kn (100% EU potpora)

Razdoblje provedbe projekta: 25. siječnja 2018. – 25. svibnja 2020.

Prva od aktivnosti koja će se provoditi u okviru projekta je Uvodna konferencija projekta na kojoj će se predstaviti planirane aktivnosti. Uvodna konferencija će se održati 07. ožujka 2018. u 13:00 sati u Svečanoj dvorani “Bukovlje” u Bukovlju.